POTOVANJA IN POČITNICE

DOMA IN V TUJINI

Za potovanja po eksotičnih deželah sodelujemo z najbolj poznanimi in uveljavljenimi tujimi turističnimi agencijami. Sporočite nam vaše želje in vam bomo z veseljem poslali za vas najustreznejšo ponudbo potovanj in počitnic po Sloveniji in v tujini.

martinovanje na krasu

Zabava, kulinarično razvajanje in degustacija kraških vin so najboljši recept za Martinovanje. Odkrijte skrite kraške kotičke v vinskih kleteh in se zabavajte od družabnem programu v osrčju Krasa. Kot se za martinovo spodobi, pride v poštev še Martinova pojedina in večerna zabava.

rezervirajte

predbožični gradec

Ob zaključku leta 2017 se bomo odpravili proti zimski pravljici v Graz, kjer bomo preživeli čas na trgih s stojnicami in z lučkami okrašenimi hišami. Znan po svojem izgledu in zgodovinskem centru, zaradi česar ga je UNESCO uvrstil na seznam kulturne svetovne dediščine, spada med najlepše okrašena avstrijska mesta v adventnem času.

rezervirajte

V sklopu agencije organiziramo izlete znotraj in izven slovenskih meja. Prelistajte naš katalog in nas kontaktirajte ali obiščite v agenciji za več informacij! 

katalog POTOVANJA IN POČITNICE 2016 - v pripravi (pdf)

kontaktirajte nas

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Kje smo?

Turistična agencija BLED TOURS, Ljubljanska 7, 4260 Bled